Over

Fijn om te weten wie je inhuurt voor jouw project.

Over Install M?

Install M is in 2019 opgericht door Marcel. Een loodgieter met ruim 15 jaar ervaring. Na de middelbare school koos hij vol overgave voor het installatievak; hij ging direct in opleiding en heeft verschillende vakdiploma's behaald.

Voordat Marcel Install M oprichtte, werkte hij als leidinggevend monteur en werkvoorbereider bij installatiebedrijven in de regio. Als werkvoorbereider miste hij het teveel om de klus zelf te klaren. Met Install M volgt hij zijn hart en timmert hij aan de weg met leuke klanten en projecten.

Install M is gespecialiseerd in badkamer/toiletrenovaties, CV/verwarming en algemeen loodgieterswerk, omdat Marcel dit de leukste facetten van het vak vindt.

 

Grote verbouwingen / Totaalrenovaties

Install M werkt samen met een netwerk van gespecialiseerde vakmensen (stukadoors, tegelzetters, elektriciens, etc.) die ons versterken bij meer omvattende projecten. Het projectmanagement kan daarbij aan Install M worden toevertrouwd. 

Een verbouwing is voor veel mensen stressvol. Daarom adviseren wij de klant bij de keuzes die moeten worden gemaakt en begeleiden we het project intensief. Install M onderscheidt zich met een persoonlijke aanpak: wij denken met u mee en zoeken naar de beste oplossingen voor uw specifieke situatie.