Over

Fijn om te weten wie je inhuurt voor jouw project.

Wie is Install M?

Install M is het bedrijf van Marcel, dat hij heeft opgestart na 10 jaar ervaring als loodgieter in loondienst. Toen Marcel 16 was en net van de middelbare school kwam, koos hij vol overgave voor het installatievak. Hij ging¬†direct in opleiding en heeft verschillende vakdiploma’s behaald. De opleidingen zijn BBL, dus vanaf dag 1 moest hij ook aan de slag bij een leer/werkbedrijf.

Voordat Marcel Install M oprichtte, heeft hij een jaar werkvoorbereiding gedaan. Dit was erg leuk en leerzaam, maar hij miste het teveel om de klus zelf te klaren. Met Install M volgt hij zijn hart en timmert hij aan de weg met leuke klanten en projecten.

Install M is gespecialiseerd in badkamer/toiletrenovaties, CV/verwarming en algemeen loodgieterswerk, omdat Marcel dit de leukste facetten van het vak vindt. Marcel werkt samen met een netwerk van gespecialiseerde vakmensen (stukadoors, tegelzetters, elektriciens, etc.) die Install M kunnen versterken bij meer omvattende projecten. Het projectmanagement kan daarbij aan Install M worden toevertrouwd.

Een ervaren, betrouwbare vakman.